כיכר השבת

מארחים בחנוכה

המרכיב המפתיע שנותן לשניצלים אקסטרה פריכות

השפית מורן פינטו עם מתכון לשניצלונים - אצבעות עוף בציפוי פריך במיוחד הודות למרכיב מפתיע שאתם חייבים לנסות. ולא, המתכון לא מיועד לילדים בלבד. טיפ: הכפילו כמויות מראש - השניצלונים האלה ייחטפו עוד לפני שתספיקו למצמץ (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שניצלונים בציפוי פריך במיוחד
שניצלונים בציפוי פריך במיוחד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף טרי, פרוס לאצבעות
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 4 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל
  • 4 חבילות דוריטוס בטעם גריל, שבורים לפירורים דקים אבל לא טחונים

אופן ההכנה:

1. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור, יוצקים את קרם הקוקוס לשקית זיפלוק, מוסיפים את אצבעות העוף, סוגרים את השקית ומשרים במקרר במשך 3 שעות.

2. בקערה אחת מניחים את הקמח, בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החרדל ובקערה שלישית מניחים את פירורי הדוריטוס.

3. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ גובה). במקביל, מצפים את אצבעות העוף בקמח ואז בביצה ולבסוף בדוריטוס. מטגנים בשמן החם עד להזהבה יפה וקראנצ'יות. מגישים מיד, עם המון צ'יפס.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף