רכיבים
- 500 גרם חזה עוף טרי, פרוס לאצבעות
- 1 מיכל קרם קוקוס
- מלח ופלפל שחור
- 1 כוס קמח, מנופה
- 4 ביצים, טרופות
- 1 כף חרדל
- 4 חבילות דוריטוס בטעם גריל, שבורים לפירורים דקים אבל לא טחונים
אופן ההכנה:
1. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל שחור, יוצקים את קרם הקוקוס לשקית זיפלוק, מוסיפים את אצבעות העוף, סוגרים את השקית ומשרים במקרר במשך 3 שעות.
2. בקערה אחת מניחים את הקמח, בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החרדל ובקערה שלישית מניחים את פירורי הדוריטוס.
3. במחבת גדולה, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ גובה). במקביל, מצפים את אצבעות העוף בקמח ואז בביצה ולבסוף בדוריטוס. מטגנים בשמן החם עד להזהבה יפה וקראנצ'יות. מגישים מיד, עם המון צ'יפס.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות