כיכר השבת

מה אוכלים היום?

ליד המרק: קציצות עוף נימוחות ופריכות

קציצות שזוללים ישר מהמחבת וטעים להגיש ליד מרק לוהט ביום קר. בונוס: הן מנצלות היטב שאריות חזה עוף. מסוג המתכונים ששווה להדפיס ולתלות על המקרר - אתם הולכים להכין אותן שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
קציצות עוף נימוחות ופריכןת
קציצות עוף נימוחות ופריכןת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 כוסות שאריות חזה עוף מוכן ומפורק או 1 פרפר חזה עוף, צלוי בתנור (הוראות הכנה בהמשך)
  • 4 תפוחי אדמה, מבושלים ומעוכים לפירה
  • 3 קישואים קטנים, בקליפתם, מגורדים
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס קמח, מנופה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שטוחה תבלין גריל
  • 100 גרם פירורי לחם זהובים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

*אין לכם שאריות חזה עוף? משמנים פרפר חזה עוף מתבלים במלח ופלפל שחור וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. העוף אמור להיות יבשושי ולעיס.

1. בקערה, מניחים את כל המרכיבים מלבד פירורי הלחם ולשים היטב לעיסה אחידה.

2. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ובמקביל, יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה ומועכים אותן קלות.

3. מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם, ומורידים בזהירות 5-6 קציצות לסיר עם השמן החם ומטגנים משני הצדדים להזהבה טובה.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מה אפשר לשים במקום ביצים ?
ציפי
1
עם הגוש חזה עוף?? לטחון קוביות??
ירושלמית א'
עוף