כיכר השבת

מה אוכלים היום?

אקסטרה קראנצ': שניצל בציפוי גריל פריך

השפית מורן פינטו עם שניצלים אקסטרה קראנצ'יים ממכרים שתכינו שוב ושוב. טיפ: תכפילו כמויות, שגרו למקפיא ותשלפו בכל פעם שיתחשק לכם (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
שניצל בציפוי גריל פריך
שניצל בציפוי גריל פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 נתחי חזה עוף גדולים
  • 1 כוס קמח לבן, מנופה
  • 6 כפות פפריקה (עדיף מעושנת)
  • מלח
  • 2 חבילות ביסלי גריל
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. דופקים את נתחי העוף לשניצלים גדולים.

2. במעבד מזון, טוחנים את הביסלי לפירורים דקים.

3. מסדרים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים עם מעט מלח, בקערה שנייה שמים את הקמח ובקערה השלישית את פירורי הביסלי.

4. במחבת גדולה, מחממים היטב שמן לטיגון חצי עמוק - רק כשהשמן חם מספיק מתחילים לטגן.

5. מורחים את נתחי העוף בפפריקה משני הצדדים, מצפים בקמח ומנערים את השאריות, טובלים בביצים ואז בפירורי הביסלי ומטגנים כל שניצל במשך 3 דקות מכל צד.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אין לי כוח
אני
עוף