כיכר השבת

מה אוכלים היום?

לא לאמיצים בלבד: עוף מטוגן בציפוי חריף

8 חלקי עוף עסיסיים מצופים בתערובת תבלינים מאתגרת חך, אך כזו שתגרום לכם לרצות עוד ועוד מהטוב הזה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
עוף מטוגן בציפוי חריף
עוף מטוגן בציפוי חריף (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 עוף שלם, מחולק ל-8 חלקים
  • 3 ביצים, טרופות
  • 2 כוסות קמח לבן, מנופה
  • שמן לטיגון עמוק

לציפוי:

  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • 1 כפית שבבי צ'ילי גרוס יבש
  • 1 כף שום גבישי
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 כף קייג'ן
  • 2 כפות שבבי בצל
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את תערובת התבלינים והשמן היטב יחד.

2. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ), ובעזרת מגבת נייר, סופחים את הנוזלים מחלקי העוף.

3. טובלים כל חלק בנפרד בביצים הטרופות ואז בקמח. מנערים את שאריות הקמח ומורידים לסיר עם השמן החם.

4. מטגנים כל חלק עד שהעוף זהוב היטב משני הצדדים.

5. מיד כשהעופות יוצאים מהטיגון, מכניסים אותם לקערה עם תערובת התבלינים ומצפים אותם היטב. מגישים מיד, חם, לצד סלט ירקות רענן.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
להקפיד ש עוף "יעשה" כלומר יטגן היטב היטב שה חשוב בעיקר בבשר עופות יש מיקרים שעושים חריץ או שניים אפילו מין צלב בבשר שהטיגון יגיע גם פנימה נכון נקפיד שהעוף לא יתייבש יתר על המידה לגבי התיבלון אני מרכיב תבלין ביתי ובו אני שם שום כורכום טרימעט צילי חריף גרגירי כוסברה יבשים גינג'ר טרי מעט קליפת לימון
הנסי
עוף