רכיבים
- 1/2 ק"ג עוף טחון או הודו טחון
- 2 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 גזר
- 1 בצל
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 2 ביצים
- 3/4 כוס פירורי לחם
- 1/2 כוס שמן
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת פשטידת עוף וירקות:
רגע לפני: לפעמים, הכל עניין של שיווק נכון. אז אולי לא כל הילדים יאהבו עוף בצלחת, אך לפשטידה הזו הם יתקשו לסרב: מתכון להכנת פשטידת עוף וירקות - בריאה ועשירה בטעם, שהיא בעצם ארוחה שלמה בפשטידה אחת.
• מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
• מגרדים לקערה בעזרת פומפייה את תפוחי האדמה, הגזר והבצל.
• קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
• מפוררים את העוף לקערה, מוסיפים את הביצים, השמן ופירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
• מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש, למשך 50 דקות, עד שהפשטידה תקבל גוון זהוב-שחום.
אופן ההגשה: ממתינים שהפשטידה תתקרר מעט, פורסים לפרוסות נאות ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות