מתכון לסלט נאגטס מתקתק: רצועות חזה עוף, מצופות בציפוי פריך ועסיסי, לצד סלט ירוק ומרענן - קשיו, חמוציות, בצל ירוק וחסה טרייה. מורן פינטו מגישה מתכון שחייבים להכין.
סלט נגטס מתקתק - החומרים:
1 ראש חסה אייסברג
3 גבעולי בצל ירוק החלק הלבן
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
300 גר׳ חזה עוף חתוך לרצועות
2 ביצים
2 כוסות פירורי לחם או קורנפלקס
3 כפות שומשום
מלח, פלפל גרוס
לרוטב:
2 כפות חומץ
3 כפות שמן זית
מלח
1/2 כפית סוכר
2 שיני שום כתושות
1 כף חרדל
אופן הכנת סלט נאגטס מתקתק
מחממים מחבת עם שמן, מצפים את החזה עוף בביצה ובפירורים מעורבבים עם שומשום.
מטגנים עד הזהבה. ומניחים על נייר סופג.
בקערה מכינים את הסלט: מניחים חסה חתוכה, בצל ירוק, חמוציות וקשיו (ניתן להוסיף חצאי עגבניות שרי).
בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
מניחים מעל הסלט את חתיכות העוף ושופכים מעל את הרוטב. מגישים חם או פושר.
Mpinto166@gmail.com
הצגת כל התגובות