רכיבים
- 3 מלוואחים מופשרים
- 1 תפוח אדמה, מקולף וחתוך לקוביות
- 1 חציל קטן, מקולף וחתוך לקוביות
- 2-3 ביצים קשות, פרוסות
- 3-4 מלפפונים חמוצים, פרוסים
- צרור כוסברה, קצוץ
- אריסה, טחינה, עמבה
- שמן לטיגון עמוק
- 3 כפות שמן לטיגון המלוואח
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר עמוק, מחממים שמן בגובה של כ-5 ס"מ. כשהשמן רותח, מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להשחמה יפה ומוציאים לנייר סופג או מסננת. אחר כך מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומוציאים גם אותן לנייר סופג או מסננת.
2. במחבת משומנת קלות, מטגנים כל מלוואח עד להשחמה משני הצדדים.
3. מורחים אריסה על כל מלוואח ומסדרים מעל פרוסות ביצה קשה, תפוחי אדמה וחצילים מטוגנים, פרוסות חמוצים, כוסברה קצוצה וכל תוספת אהובה אחרת ומזלפים מעל טחינה ועמבה בנדיבות.
4. מקפלים פנימה את שני שולי המלוואח ומגלגלים לרול מהודק. חוצים באלכסון ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
הצגת כל התגובות