כיכר השבת

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

המנה הפופולרית שבאה בפיתה מקבלת שדרוג ונעטפת במלוואח עסיסי. מתכון למלוואח סביח - תפוחי אדמה וחצילים מטוגנים, ביצה קשה, חמוצים, כוסברה, טחינה, עמבה וכל תוספת אהובה שעובדת לכם - אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

| 7 | כיכר השבת |
מלוואח סביח
מלוואח סביח (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 מלוואחים מופשרים
  • 1 תפוח אדמה, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 חציל קטן, מקולף וחתוך לקוביות
  • 2-3 ביצים קשות, פרוסות
  • 3-4 מלפפונים חמוצים, פרוסים
  • צרור כוסברה, קצוץ
  • אריסה, טחינה, עמבה
  • שמן לטיגון עמוק
  • 3 כפות שמן לטיגון המלוואח

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. בסיר עמוק, מחממים שמן בגובה של כ-5 ס"מ. כשהשמן רותח, מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להשחמה יפה ומוציאים לנייר סופג או מסננת. אחר כך מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומוציאים גם אותן לנייר סופג או מסננת.

2. במחבת משומנת קלות, מטגנים כל מלוואח עד להשחמה משני הצדדים.

3. מורחים אריסה על כל מלוואח ומסדרים מעל פרוסות ביצה קשה, תפוחי אדמה וחצילים מטוגנים, פרוסות חמוצים, כוסברה קצוצה וכל תוספת אהובה אחרת ומזלפים מעל טחינה ועמבה בנדיבות.

4. מקפלים פנימה את שני שולי המלוואח ומגלגלים לרול מהודק. חוצים באלכסון ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
זה לא כל כך מתאים הרבה אלמנטים של מטוגן במנה אחת
איו שם
4
וואווו ניראה טובבב איזה רעיוןןן
האש שלייייי
תודה רבה זה אחד הטעימים
אוראל בראל
3
להגיש עם אומפרדקס בצד ... חחח
אומפרדקס
אומפרדקס עלי חחח
אוראל בראל

הצגת כל התגובות

2
אתה גאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אביגיל בהר
1
ניראה טוב
טוב
אולי גם יעניין אותך
בוקר ובראנץ´