1. בקערת מיקסר גדולה, מערבבים את המים, החלב, השמרים והסוכר. מניחים בצד במשך 10 דקות, עד שהשמרים מעלים קצף.
2. מוסיפים לקערה את הקמח והמלח ומעבדים עם וו גיטרה עד שהבצק מתאחד.
3. מוסיפים את החמאה ומעבדים 10 דקות נוספות.
4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקום חמים להתפחה במשך שעה.
5. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומרדדים כל אחד לנקניק ארוך. מקפלים כל נקניק לשניים, מסובבים לצורה של בורג ואז סוגרים את הקצוות לקבלת עיגול.
6. בקערה אחת מערבבים היטב את המים והדבש, עד שהדבש נמס לגמרי. בקערה נפרדת מניחים את השומשום.
7. טובלים כל בייגל בתערובת המים והדבש ואז מצפים בשומשום מכל כיוון, ומניחים בתבנית מרופדת אפייה. מכסים את הבייגלים ומניחים להתפחה שנייה במשך 20 דקות.
8. אופים את הבייגלים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות עד לקבל גוון שחום-זהוב יפה.
הצגת כל התגובות