כיכר השבת

מיוחד לחנוכה

מתכון מהיר במיוחד לקרואסון פיסטוק

קרואסון על בסיס בצק עלים ממולא בקרם פיסטוק מענג שמתקתקים בחצי שעה ויש לכם קינוח מושלם לאירוח הבא שלכם. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

| 7 | כיכר השבת |
קרואסון פיסטוק מטוגן
קרואסון פיסטוק מטוגן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים שמרים שהופשרה לילה במקרר
  • שמן לטיגון עמוק
  • סוכר לציפוי
  • למלית:
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 40 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית מחית פיסטוק

אופן ההכנה:

מתכון ל-16-18 קרואסונים

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. בעזרת גלגלת או סכין חדה, חותכים את הבצק למשולשים.

2. מגלגלים את משולשי הבצק לרולים קטנים.

3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים כך את הבצק המגולגל כדי שגם החלק הפנימי של הבצק יאפה היטב.

4. לאחר הטיגון, מגלגלים את הקרואסונים בסוכר ומניחים בצד לצינון.

5. ממיסים במשך 2 דקות במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה ואז מוציאים את מחית הפיסטוק ומערבבים היטב לקבלת קרם במרקם אחיד.

6. חוצים את הקרואסונים לרוחב, ממלאים בהם את קרם הפיסטוק ומגישים מיד, חם.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
הייתי חייבת להכין ביום שישי ולא היה לי פיסטוק אז מילאתי בלוטוס וכולם נהנו .תודה על הרעיון.
אחד הרעיונות
כייף לשמוע
אוראל בראל
4
ישלי רירר 🤤
יאמייי
🙏🏻🙏🏻
אוראל בראל
3
אפשר גם לאפות ? במקום לטגן ?
משהי

הצגת כל התגובות

2
יפה אבל חייב דיאטה אח״כ
אבי
1
לא צריך להתפיח לפני הטיגון? בכל זאת יש שמרים בבצק ולבטח המאפה לאחר טיגון מתקבל יותר אוורירי...
לילו
לחמים ומאפים