רכיבים
- 1 חבילת בצק עלים שמרים שהופשרה לילה במקרר
- שמן לטיגון עמוק
- סוכר לציפוי
- למלית:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 40 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כפית מחית פיסטוק
אופן ההכנה:
מתכון ל-16-18 קרואסונים
צפו באופן ההכנה:
1. בעזרת גלגלת או סכין חדה, חותכים את הבצק למשולשים.
2. מגלגלים את משולשי הבצק לרולים קטנים.
3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים כך את הבצק המגולגל כדי שגם החלק הפנימי של הבצק יאפה היטב.
4. לאחר הטיגון, מגלגלים את הקרואסונים בסוכר ומניחים בצד לצינון.
5. ממיסים במשך 2 דקות במיקרוגל את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה ואז מוציאים את מחית הפיסטוק ומערבבים היטב לקבלת קרם במרקם אחיד.
6. חוצים את הקרואסונים לרוחב, ממלאים בהם את קרם הפיסטוק ומגישים מיד, חם.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
הצגת כל התגובות