כיכר השבת

מרענן: מאפה איטריות וגבינות

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון למאפה איטריות וגבינות • השילוב המיוחד שבין האיטריות והגבינות ירענן אתכם עם טעם חדש (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מרענן: מאפה איטריות וגבינות
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת איטריות מבושלות לפי הוראות היצרן
  • 3 ביצים
  • 100 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 מיכל קוטג' 5%
  • 150 גר' גבינה מלוחה מגורדת
  • מלח
  • פלפל לבן
  • קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות
• בקערה מערבבים את האיטריות שלא יהיו דבוקות.
• מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
• מעבירים לתבנית עגולה בגודל 26"
• אופים כ-40 דקות עד הזהבה
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
לחמים ומאפים