
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 חבילת איטריות מבושלות לפי הוראות היצרן
- 3 ביצים
- 100 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
- 1 מיכל קוטג' 5%
- 150 גר' גבינה מלוחה מגורדת
- מלח
- פלפל לבן
- קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• בקערה מערבבים את האיטריות שלא יהיו דבוקות.
• מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
• מעבירים לתבנית עגולה בגודל 26"
• אופים כ-40 דקות עד הזהבה