סלמון צלוי עם עגבניות שרי ועלי נענע
בלי ללכלך כלים מיותרים, יש לכם מנה חגיגית ומהירת הכנה שתקלע בול לטעם של כולם מגדול ועד קטן. 10 דקות עבודה והתבנית משוגרת לתנור.
פשטידת ירקות
אושרית אברג'יל עם מתכון לפשטידה שכוללת בצל מטוגן, תפוחי אדמה, בטטות ומעל - כרובית שהוקפצה בשום ושמן זית. תוספת נהדרת וטעימה לדגים או לבשר.
סיגרים במילוי בשר
מלי יהודיוף עם מנה מרוקאית קלאסית, כזו שכיף להגיש בין הדגים לבשר או יחד עם העיקרית בשולחן השבת: סיגרים מרוקאים קראנצ'יים שמתפצפצים בכל ביס, במילוי בשר מתובל היטב. לטעם עשיר במיוחד, מזלפים מעל טחינה ורודה נהדרת וסילאן מתקתק.
בריסקט
בשביל המנה החגיגית הזו תצטרכו לסדר את הרכיבים בסיר, לשגר אותם לבישול ארוך וזה הכל. התוצאה: נתח חזה בקר רך ועסיסי עם שאלוט וערמונים נימוחים.
חלה מתוקה
מתכון בסיסי לחלות מתוקות מדהימות - זהובות, תפוחות ורכות כמו עננים עם בצק נעים ונוח לעבודה. רוצים לשדרג? מוסיפים חמוציות ושקדים קצוצים ופרוסים - והחלות הופכות למעדן אמיתי.
לשבת בבוקר או לסעודה שלישית: סלט שהוא כמעט עיקרית
סלט גדול, עסיסי וטעים שמורכב מפסטה קרה, טונה וירקות. מושלם לשבת בבוקר או לסעודה שלישית.
עוגת פבלובה: שכבות מרנג פריך וקצפת רכה
פינוק שהוא כמעט קסם: מראה שכבות "מבולגן" ולא מוקפד כלל, מרקם אוורירי מדהים וטעם מתוק עם נגיעות הדרים. העוגה מורכבת משכבות מרנג פריך וביניהן קצפת רכה. פחות בעניין של עוגה גדולה? תוכלו פשוט לזלף 8 פבלובות קטנות אישיות.