אם יש דבר אחד שאנחנו אוהבים, זה יעילות - אז ארוחה שלמה שניתן ליצור בקלות ובמהירות במדיח כלים, בלי לנשנש כריות עם חלב באופן יומיומי? וואו.
העיקרון מאד פשוט: מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת מייסון (רק השם שלה נשמע מפוצץ. בפועל מדובר בצנצנת פשוטה, שמגיעה בכמה גדלים ולה נעילה כפולה - טבעת הברגה ומכסה - שעוזרת ליצירת ואקום וכך משמרים ומבשלים בה דברים, בלי לחשוש שתיתקלו בשאריות סבון בפיכם. וכמובן, תוכלו לרכוש אותה בכל חנות כלים) ואז למדיח, מפעילים ונהנים ממטעמים.
אז הנה שלוש ארוחות מושקעות שאפשר להכין באמצעות המכשיר הכי שימושי (ומהנה) בבית:
שעועית ירוקה בחרדל
מכניסים לצנצנת 1/4 כוס שעועית ירוקה עם 1 כוס מים, 1 כפית חרדל ומלח, פלפל ולימון לפי הטעם. מניחים על המדף העליון ומגדירים את מדיח הכלים שיפעל במחזור רגיל.
חזה עוף ביין לבן
מניחים מספר פרוסות חזה עוף דק וללא עור בצנצנת עם כוס יין לבן ואז מוסיפים מים עד שהעוף מכוסה בשניים וחצי סנטימטרים וממשיכים כמו בסעיף הקודם.
סלמון ביין לבן, לימון ושמיר
אותו רעיון. רק מוסיפים 2 פרוסות לימון ומעט שמיר קצוץ דק.