דייסת שיבולת שועל עם תוספות
תפוחים, קינמון, דובדבנים / חמוציות, אגוזים ונגיעת וניל - הדרך הכי מוצלחת להקפיץ את הטעם לקערת הבוקר האולטימטיבית כשהטמפרטורות צונחות.
גראטן ירקות שורש מוקרם
שילבנו לפת, תפוחי אדמה אדומים וארטישוק ירושלמי עם שמנת וגבינה נוטפת בתבנית אחת - ואין דרך להכין את זה לא נכון. תקראו לכולם, יש מוקרם בטעם של סתיו.
קדרת כרובית וחומוס
תבשיל עסיסי בתיבול קארי מהמטבח ההודי המסורתי שטעים לשדך לאורז לבן פשוט וליהנות מארוחה מנחמת שעושה חשק לחורף.
עוף ברוטב פלפלים ועגבניות
ארוחה בריאה וקלה להכנה שכל המשפחה תאהב. עיבוד מחמם לב למנת ביסטרו צרפתית קלאסית.
סיידר תפוחים
עם כל הכבוד לכוס התה, קמו לה מתחרים נוספים הטוענים לכתר "המחמם הרשמי של החורף", כמו סיידר התפוחים המפנק הזה, שהדבר הכי מסובך בו זה לקלף את התפוחים.