המרלו שאתם שותים עכשיו? יש מצב שהרסתם אותו עם אחיזה לא נכונה של הכוס. היד שלכם עטפה את היין, חיממה אותו ופגעה בטעם ובמרקם שלו. כדי שזה לא יקרה שוב, הנה הדרך הנכונה להחזיק כוס יין.
במקום להחזיק את הכוס במקום בו הרגל ובסיס הכוס נפגשים - המקום בו היין מתרכז, החזיקו בנקודה הנמוכה ביותר של הרגל עם האגודל והאצבע המורה.
זה הכל עניין של חום גוף. ככל שהיד שלכם קרובה יותר לנוזל היין, כך גדל הסיכוי שתחממו אותו יותר מהטמפרטורה הנדרשת, מה שפוגע בטעמו. באמצעות החזקת הרגל בלבד וכמה שיותר נמוך, היין - מכל סוג שהוא; אדום, לבן ומבעבע - ישמור על טמפרטורה נכונה ויישאר מקורר כראוי.