כלים: תבנית אינגלישקייק או תבנית מלבנית קטנה
מרכיבים ל- 16 קסטות קטנות:
32 עוגיות לוטוס
למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם גבינת שמנת
200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
8-10 עוגיות לוטוס
אופן הכנה:
1. מניחים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג ומקציפים במשך 1-2 דקות עד שמתקבל קרם סמיך.
2. שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס (2) ומקפלים לתוך הקרם בעזרת המרית.
3. יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגלישקייק חד-פעמיות ומיישרים.
4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות, או ללילה שלם.
5. מוציאים את המלית הקפואה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיית לוטוס.
6. מניחים את פרוסות המלית בים שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.
* אופציונלית: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי)