כיכר השבת

מיוחד לשבועות: קסטה מנומרת עם לוטוס

סעודת החג מלאה במאכלי חלב, אבל כולנו יודעים שכולם מחכים רק לקינוח. איך להפתיע את האורחים במנה אחת? קבלו מתכון לקסטה מנומרת עם הטעמים הבלתי נשכחים של לוטוס (אוכל)

| כיכר השבת |
קסטה מנומרת עם לוטוס
קסטה מנומרת עם לוטוס (צילום: חיים יוסף)

כלים: תבנית אינגלישקייק או תבנית מלבנית קטנה

מרכיבים ל- 16 קסטות קטנות:
32 עוגיות לוטוס

למלית:
250 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם גבינת שמנת
200 גרם (1 כוס) חלב מרוכז
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
8-10 עוגיות לוטוס

אופן הכנה:

1. מניחים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב המרוכז והאינסטנט פודינג ומקציפים במשך 1-2 דקות עד שמתקבל קרם סמיך.

2. שוברים גס לתוך הקערה את עוגיות הלוטוס (2) ומקפלים לתוך הקרם בעזרת המרית.

3. יוצקים את הקרם לתוך 2 תבניות אינגלישקייק חד-פעמיות ומיישרים.

4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל- 6 שעות לפחות, או ללילה שלם.

5. מוציאים את המלית הקפואה מהתבניות ופורסים בסכין חמה ויבשה למלבנים בגודל עוגיית לוטוס.

6. מניחים את פרוסות המלית בים שתי עוגיות לוטוס ומהדקים.

* אופציונלית: אפשר לטבול את הקסטה בשוקולד מומס (חצי-חצי)

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צרכנות