יש הרבה דברים שאנחנו לא בדיוק אוהבים במקרר שלנו. לדוגמא: הזמזום המוזר שהוא משמיע מדי פעם ומקפיץ אותנו בחצות הליל, או המאמץ הכרוך בניקוי מסיבי שלו. אבל הנה דבר אחד שאנחנו ממש מחבבים בו: החלק המובנה והשימושי בדלת לאחסון ביצים. זה נוח מאד ומאורגן בצורה שעושה לנו נעים בעין.
ובכן, חברים, אולי הגיע הזמן לחשוב על זה מחדש. "ההסכמה הכללית היא שיש לאחסן ביצים בפריז'ידר, בתבניות הביצים המשתלבות במדפים שעל דלתו", אומרת ולאטקה לייק, מחברת האחסון הבריטית, "ספייס סטיישן", למגזין "סאן".
"אבל מדפי הביצים רגישים לשינויים בטמפרטורה עקב פתיחת וסגירת דלת המקרר לעתים תכופות ועלולים לגרום לביצים להתקלקל מהר יותר". אז במקום זאת, שמרו אותן על מדף פנימי, שם הן לא יצטרכו להתמודד עם מעלות משתנות, בכל פעם שאתם או מישהו אחר בבית מחפש משהו לנשנש.
מה כן מוטב להניח בחלק של הביצים במקרר? לכו על מטבלים ורטבים כמו קטשופ, חרדל, או רוטב צ'ילי, שלא יושפעו כל כך מתנודות במעלות.
הצגת כל התגובות