אנחנו אוהבים סידורי פרחים. מי לא, בעצם? אבל כל הדברים הטובים מגיעים בסוף לקיצם וכשאתם משליכים את הפרחים המשומשים, שוטפים היטב את האגרטל במים וסבון ומנסים לייבש אותו, אתם תמיד נתקלים בטיפות מים שנצמדות לתחתית הכלי. אתם יודעים, אלו שיושבות שם במשך ימים, יוצרות טחב ומכתימות את הזכוכית.
כן, ניסיתם לתחוב מגבת פנימה, תוך צמצום ידכם לגודל המינימלי האפשרי, אבל ללא הועיל. לכן, כאשר עלתה במוחנו השיטה הפשוטה מחד גיסא, אך היעילה מאידך גיסא, לייבוש אגרטלים ובקבוקי יין, נאלצנו לחלוק אותה עמכם, כי למה שרק אנחנו נהנה?
מה אתם צריכים: מגבת נייר וסכין לא חדה.
מה אתם עושים: עוטפים את הסכין בכמה שכבות של נייר סופג ומכניסים אותה לתוך הבקבוק או האגרטל. הסכין תסייע לכם להגיע לפינות ולייבש את הזכוכית באופן מלא.
באותו אופן ניתן להשתמש גם בפיסת צינור או גליל צר שיש בביתכם.
וזהו. יש לכם את זה: כלי קיבול נקי לחלוטין ומוכן למילוי הבא של פרחים לכבוד שבת, משקה לימונדה, או יין, מה שאתם מעדיפים. (אנחנו מעדיפים פרחים, בכל מקרה.)