כיכר השבת

מה אוכלים היום?

לגזור ולשמור: רוטב אדום עסיסי לדג

זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימהבמינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים • עד 10 דקות עבודה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
בקלה (דג קוד) ברוטב עגבניות ותימין עסיסי
בקלה (דג קוד) ברוטב עגבניות ותימין עסיסי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 פילטים של דג בקלה (קוד)
  • 5 עגבניות אדומות
  • 1 בצל
  • 3 גבעולי תימין (ללא העלים)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית סוכר חום בהיר
  • 1 כף שמן זית

אופן הכנת בקלה ברוטב עגבניות:

רגע לפני: זה מתכון שראוי לשמור בהישג יד ויש לכם מנה מרשימה במינימום עבודה שתשדרג לכם את צלחת ארוחת הערב: מתכון לדג בקלה ברוטב עגבניות ותימין עסיסי וטעים.

• קוצצים את העגבניות והבצל.

• מחממים את השמן במחבת עם שוליים מעט גבוהים או סיר סוטז' רחב, ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד להשחמה קלה.

• מוסיפים את העגבניות וגבעולי התימין, רוטב הסויה והסוכר ומביאים לרתיחה.

• מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.

• מוסיפים את נתחי הדג, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות, עד שהדגים מתרככים.

הגשה: למנה מושלמת, מניחים כל נתח דג בצלחת אישית, עליו יוצקים מספר כפות מרוטב העגבניות, ומגישים לצד קוביות תפוחי אדמה אפויות.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים