כיכר השבת

עובדי תנובה יפסיקו אספקת "יופלה"

עובדי תנובה ממשיכים: ממוצ"ש לא יספקו מוצרי יופלה. זאת בשל הסכסוך המתמשך בין ועד העובדים של תנובה להנהלה על רקע דרישת העובדים לתוספות שכר. העובדים דורשים תוספת שכר וקידום במעמדם של דור ב', אולם על פי יו"ר ועד העובדים הארצי של תנובה, אחיאב שמחי, הנהלת החברה העבירה לו מסר לפיו מוטב לו להסתפק בהצעותיה עד כה

| 4 | כיכר השבת |
לוגו תנובה
לוגו תנובה (צילום: יח"צ)

ועד עובדי תנובה לא נח: לאחר שהפסיקו את שיווקם של הקוטג' והשוקו מייצור תנובה על רקע הסכסוך עם ההנהלה בשל תנאי העסקתם, מפסיקים העובדים את אספקת מוצרי "יופלה" החל ממוצ"ש. ביום ראשון יתכנס הוועד להחליט לגבי המשך המאבק.

העובדים דורשים תוספת שכר וקידום במעמדם של דור ב', אולם על פי יו"ר ועד העובדים הארצי של תנובה, אחיאב שמחי, הנהלת החברה העבירה לו מסר לפיו מוטב לו להסתפק בהצעותיה עד כה, מכיוון שאין בכוונתה להיכנע לדרישות העובדים. שמחי טוען כי אלי חוטר, המייצג את תנובה במשא-ומתן מול ועד העובדים, העביר לו מסר מפורש לפיו תנובה החליטה ללכת עד הסוף, גם במחיר של סגירת החברה ובנייתה מחדש כמו שצריך, ללא ועד עובדים.

במסגרת המשא-ומתן על הסכם השכר החדש דורשים בוועד העובדים תוספת שכר בגובה 5% לשנה, העברת עובדים מדור ב' לדור א' לאחר כ-6 שנות עבודה בחברה והפרשת רכיבים נוספים לקרן הפנסיה (רכיבים שלא מופרשים כיום). 

(גלובס)

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
לא מאמין נראה לי מתיחה פשוט לא מאמין עשיתי סקר כל 1 אמר לי לא יכול להיות השתגעת יינחתו פלא יופנ נראה לך מה פתאוםםםםםםם ואיי אם זה נכון הלך עלינו מה יהיה איך איך החליטו בלי להתייעץ
תנובה
1
חייבים לעשות עצרת התעוררות מיד !!
דן סגל
אולי גם יעניין אותך
חדשות האוכל