אופן ההכנה:
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי / פרווה
רכיבים
- 300 גרם שוקולד מריר, מומס
- 200 גרם שוקולד לבן, מומס
- 1 כוס ממרח לוטוס, מומס
- 10 קוביות בראוניז
- 10 פחזניות או קאפקייקס
- 8 עוגיות מקרון צבעוניות
- 1 סלסלת תותים טריים, חצויים
אופן הרכבה:
- 1. מרפדים את השולחן במפת ניילון עבה בגליל וחותכים לפי גודל השולחן עם סכין ההזזה שעל האריזה.
- 2. בעזרת כף יוצקים על גבי המפה פסים מרושלים בשני סוגי השוקולד וממרח הלוטוס.
- 3. מסדרים את הקינוחים המוכנים בצורה יפה על מריחות השוקולד.
- 4. מפזרים בין לבין את התותים הטריים.