לחצו על שם המנה כדי להגיע למתכון.
ובכן, מדובר במתכון לקציצות סלמון, אבל תודו ש"פישבורגר סלמון" נשמע כאילו השקעתם בהן זמן, ולא רק קצצתם את הסלמון, ערבבתם עם שאר המרכיבים ויצרתם קציצות.
איך זה יכול להיות? מסתבר שזה אפשרי: מתכון לקציצות בשר בלי בשר עם פטריות ושעועית לבנה שאופים בתנור, מצרפים רוטב עסיסי ודוחפים בלחמנייה. תכל'ס? לא תרגישו בהבדל.
הקציצות הנהדרות האלו התפרסמו בזכות רוטב החמאה שלהם, מה שכמובן לא נציע לכם (חלילה, חלילה), אבל יש לנו גרסה כשרה ומשובחת לא פחות לאותו מתכון, כי, הרי, למה אנחנו כאן אם לא בשביל גרסאות כשרות מהסוג הזה בדיוק?
קלאסיקה - ארוחה עסיסית לכל המשפחה שאף אחד לא יצליח לסרב לה.
בדרך כלל בקציצות מתחבאים ירקות ושאר דברים טובים, אז למה לא לקחת אותן צעד אחד קדימה ולהימנע גם מהטיגון? הנה מתכון לקציצות עוף וירקות נהדרות בתנור.