טחינה ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
פרווה
רכיבים
- 3 כפות טחינה גולמית, מנוערת היטב
- 1 כף מיץ לימון
- 1/4 כפית אבקת שום
- 1/8 כפית מלח גס
- 1/8 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- 3 כפות מים חמים
אופן ההכנה:
1. מערבבים במרץ בקערה את כל המרכיבים, מלבד המים.
2. מערבבים פנימה את המים, כף אחת בכל פעם, עד לקבלת המרקם הרצוי. מעבירים לכלי אטום ושומרים בהגשה. אם לאחר שהייה במקרר, הטחינה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב.