כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות סלמון אפויות שמנצלות שאריות משבת

לשפית מורן פינטו נמאס לזרוק אוכל משבת, אז בכל יום ראשון היא מוצאת דרך יצירתית אחרת לנצל את השאריות. והפעם: מתכון לקציצות סלמון נימוחות ורכות שהולכות עם כל תוספת - מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 700 גרם פילה סלמון אפוי
  • 3 ביצים
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • מלח
  • 3/4 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. מפוררים היטב את הסלמון, ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים לעיסה אחידה.

2. יוצרים קציצות פחוסות ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד לקבלת קציצות זהובות וקריספיות מבחוץ ורכות מבפנים. מגישים לצד אורז וירקות מוקפצים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
תרשו לי להגיב על הכותרת.. לא צריך לזרוק סלמון אפוי משבת הוא מצוין ביום ראשון..
1
זה ממש רעיון לעשות את זה וכל הכבוד ....
דגים