חלות פשוט טעימות
הן פריכות מבחוץ ורכות עננים מבפנים עם טריק התפחה מעניין. שף יוחנן למביאסי עם חלות שמדלגות בחינניות על כל הסטיגמות של "קמח מלא" ויגרמו לכם לאמץ אותן בכל שבת.
דג מרוקאי
אוראל בראל מבשל לשבת דג מרוקאי עטוף ברוטב אדום מתובל היטב עם גרגירי חומוס ופלפלים חריפים. אנחנו דאגנו לכם למדריך וידאו מפורט שלב אחר שלב - אתם תדאגו לחלה טובה ושמנמנה לטבול ברוטב המושלם הזה (החלות מהסעיף הקודם מושלמות למטרה הזו).
סלט עגבניות שרי עם גספצ'ו שיכור
שף איציק מזרחי ברק עם סלט מרענן שיקליל את התבשילים הכבדים יותר שמגישים בשבתות חורפיות. הבסיס לסלט הוא גספצ'ו שיכור מה שמייצר תוצאה מיוחדת שאי אפשר לסרב לה.
גולאש
תבשיל בשר, תפוחי אדמה ופלפלים שמתאים בול לסעודת שבת חורפית שכזו.
חמין עם אסאדו, נקניקיות בשר, קישקע ביתי ומה לא
זה רק נשמע הרבה. בפועל? המתכון הזה של מורן פינטו קל מאוד להכנה ויש לכם סיר חמין עם אסאדו נימוח מרוב בישול, נקניקיות בשר לעיסות, תפוחי אדמה ובטטה רכים, גריסים וקישקע שתוכלו להכין בעצמכם.
שטרודל תפוחים
מלי יהודיוף עם מאפה מדהים וקראנצ'י שימלא את הבית בריח משגע. אפשר להכין אותו מקמח לבן, קמח מלא או כוסמין, חלבי או פרווה - לבחירתכם.