מתכונ(נ)ים לחגים

סלט ירקות אדומים שאף סעודה לא שלמה בלעדיו

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מסייעת לנו לגוון את ארוחות החג ולחדש בכל אחת ואחת מהן, ללא יוצא מן הכלל. והפעם: סלט אדמדם המבוסס על עגבניות, רימון, פלפל צ'ילי, בצל סגול ועוד הפתעות. שימו לב: מומלץ לחתוך את הירקות כמה שעות לפני האכילה ולתבל סמוך לסעודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
12
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 עגבניות מוצקות, חתוכות לקוביות
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק
  • 1/2 רימון מפורק
  • 4 ענפי כוסברה, קצוצים דק דק
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 1 לימון, סחוט
  • 1 כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, מניחים את כל מרכיבי הסלט. מתבלים, למעט החומץ - ומערבבים. מוסיפים את החומץ ושוב מערבבים. מגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות