מתכונים לפסח 2016

מתכון לחזרת סלק מתקתקה בחריפות מעודנת

סלט פוטוגני ששולחן הפסח לא שלם בלעדיו: מתכון לחזרת סלק מתקתקה בחריפות מעודנת בגרסה ביתית קלה וטעימה (מתכונים לפסח, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 סלקים
  • 1 שורש חזרת
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת חזרת סלק:

1. מקלפים את הסלקים, ומבשלים אותם בסיר מלא מים עד לריכוך.

2. מגרדים בצד הדק של הפומפייה את הסלק ושורש החזרת ומערבבים בקערה.

3. מתבלים בסוכר ולימון ומערבבים.

4. שומרים במקרר בכלי אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים יתאחדו. לפני ההגשה, טועמים שוב ומתקנים תיבול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
מורן את מרוקאית או פולנית? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
1
זה מתכון הונגרי לא פולני... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות