

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 ראשי כרובית
- 3 כפות שמן זית
- 5 גבעולי בצל ירוק
- מלח
- 1/2 כוס מיץ לימון טרי
- חופן שקדים פרוסים
אופן הכנת כרובית מאודה בלימון:
1. מפרקים לפרחים את ראשי הכרובית.
2. מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ומטגנים קלות את פרחי הכרובית. מכסים את הסיר ומאדים במשך 5 דקות על אש בינונית.
3. קוצצים את הבצל, ומוסיפים לסיר יחד עם התיבול, מערבבים ומוסיפים מיד את התיבול. כשהכרובית רכה, מסירים מהאש.