"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן.
שלב 1
המטרה: לבודד את הגרעין. חותכים את שני "הלחיים" של המנגו, שני הצדדים הבשרניים, ואז את שני הצדדים שנותרו על הגרעין.
שלב 2
מעבירים כוס זכוכית גבוהה, בבשר המנגו, בין הפרי לקליפה. וחסכתם דקות של קילוף דביק ומעצבן.
שלב 3
עכשיו יש לכם שני חצאי פרי מוכנים לכל חיתוך שתרצו.
הצעת הגשה משודרגת: בצנצנת מעוקרת, הניחו שכבת קוביות מנגו, מעל גלידת וניל ושכבת מנגו נוספת, פזרו אגוזי פקאן קצוצים ויש לכם קינוח קיצי נהדר.