המצרכים לפטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים
- 1 חב' פסטה מסוג פטוצ׳יני
- 4 פטריות יער גדולות
- 1 שקית ערמונים בוואקום
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 100 גר׳ חמאה
- מלח
- פלפל לבן
- קורט אגוז מוסקט
- 2 ענפי תימין טרי
אופן ההכנה של פטוצ'יני ברוטב פטריות יער וערמונים
- מבשלים את הפטוצ'יני עפ"י הוראות היצרן ומסננים
- פורסים את הפטריות
- וחוצים את הערמונים
- במחבת רחבה ממיסים את החמאה
- ושמים את הפיטריות עם הערמונים מקפיצים קלות ומתבלים
- מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד
- מכניסים את הפטוציני למחבת ומערבבים יחד הכל
- מפזרים מעל את העלים של התימין
- מגישים חם עם גבינת פרמז׳ן מגורדת