זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 2 פרפרי חזה עוף צלויים ופרוסים
- 1 חסה אייסברג
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 1 בצל סגול פרוס לעיגולים דקים
- 1 כוס קרוטונים
- לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות חומץ טבעי
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות מים לדילול
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת סלט עוף וחסה:
• על רשת צלייה או במחבת פסים צולים קלות את נתחי העוף במשך 3-4 דקות מכל צד.
• חותכים את החזות לרצועות ומחזירים למחבת לצלייה נוספת של 3 דקות. הופכים מידי פעם כדי שהעוף לא יתייבש.
• פורסים את החסה ושאר הירקות החתוכים ומעל את רצועות העוף.
• מערבבים בכלי קטן את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!