זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
- 400 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
- 400 גרם גזר, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
- 400 גרם כרישה, קצוצה
- 1 כפית משחת קארי אדום
- 250 מ"ל חלב קוקוס
- מלח ופלפל לבן
- שמן זית
אופן הכנת מרק ירקות כתומים בניחוח אסייתי:
1. בסיר גדול, מחממים מעט שמן זית, מוסיפים הכרישה הקצוצה, מתבלים במלח ופלפל לבן ומאדים לריכוך.
2. מוסיפים לסיר את משחת הקארי האדום וקוביות הירקות, מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים.
3. מסירים מהאש ומעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון / נעזרים במוט בלנדר וטוחנים הכל למרקם חלק.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מגישים חם.
למתכונים נוספים מבית ל'אנטריקוט:
מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב