בוקר של הביוקר

מתכון לברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה כמו בבתי קפה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", ארוחת בוקר מפנקת שמכינים בקלי קלות. ובינינו, בימים טרופים אלו של הניקיונות וההכנות לפסח, אתם בוודאי מוצאים את עצמכם בשעה שתיים בצהריים ממלמלים 'לא הכנסתי היום כלום לפה', אז הנה פתרון מעולה בשביל זה (מבשלות בכיכר, כיכר TV)

|
7
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • פרוסות באגט
  • ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
  • 1 כף חומץ
  • 3 ביצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.

2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות