זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל לבן, קצוץ דק
- 400 גרם בשר בקר טחון
- מלח ופלפל
- מעט כמון
- מעט צ'ילי גרוס - לא חובה
- 1 קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות
- כרוב סגול, קצוץ גס
- 1/2 לימון
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומערבבים - מפוררים כל הזמן בעזרת כף עץ. מתבלים, מוסיפים את הצ'ילי הגרוס (אם משתמשים) ואת השעועית עם הרוטב ומבשלים ביחד כ-10 דק.
2. מניחים כמות נדיבה מהתערובת על הטורטייה ומפזרים מעל את הכרוב. סוחטים מעט לימון מעל ומגישים.