- 1 קילו סינטה מיושן
- 20 תפוחי אדמה קטנים בקליפתם
- צרור עלי רוזמרין
- 4 שיני שום
- 5 כפות חרדל דיז׳ון
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
לוקחים את נתח הסינטה, חורצים בו חריצים לאורכו ומשרים בחרדל, שמן זית, שיני שום ותבלינים.
מבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות עד שהם מתרככים.
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, ומעליה - על רשת הצלייה - את נתח הסינטה. כך תפוחי האדמה יספגו את נוזלי הבשר במהלך הצלייה.
צולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות, ולאחר-מכן בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.
בתיאבון.
]]>