זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 חבילת ספגטי
- 6 נקניקיות קבנוס
- 2 בצל סגול
- 2 בצל לבן
- 6 שיני שום
- 20 עלי בזיליקום
- 6 כפות שמן זית
- מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנת פסטה וקבנוס:
רגע לפני: קבלו דרך מוצלחת לשדרוג צלחת הפסטה: מקפיצים פרוסות נקניק קבנוס, עלי בזיליקום ובצל, מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד. זה קל בדיוק איך שזה נשמע, וטעים לא פחות.
• מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת אל דנטה. מסירים מהאש ומסננים היטב.
• חותכים את הבצלים לרבעים, פורסים את שיני השום וקורעים גס את עלי הבזיליקום.
• פורסים לפרוסות את הקבנוס.
• מחממים את שמן הזית בווק, ומוסיפים את הבצלים והקבנוס. מקפיצים יחד במשך 3 דקות.
• מוסיפים את פרוסות השום והבזיליקום, ומקפיצים יחד עוד 2 דקות.
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומבשלים יחד 2 דקות נוספות, מסירים מהאש ומגישים מיד.