המצרכים למרק שעועית בשני צבעים וקבנוס
- 2 בצלים קצוצים דק
- 10 שיני שום פרוס
- 4 כפות שמן
- 5 עגבניות מגורדות
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס שעועית לבנה מושרת ומבושלת
- 1 כוס שעועית אדומה מושרת ומבושלת
- 4-6 נקניקיות קבנוס
- 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בגודל ביס
- מלח
- פלפל גרוס
- 1 כף כמון טחון
- 2 ליטר ציר ירקות או בקר
אופן ההכנה של מרק שעועית בשני צבעים בקבנוס
- בסיר גדול מחמים את השמן.
- מטגנים את הבצלים עד הזהבה, ומוסיפים את פרוסות השום לאידוי קל.
- מצרפים תפוחי אדמה ומערבבים יחד 5 דק' בכף עץ.
- שופכים את העגבניות המגורדות ומתבלים.
- מוסיפים את השעועיות.
- את הקבנוס חותכים לקוביות שוות ומוסיפים לסיר, ומערבבים היטב יחד.
- מוסיפים רסק עגבניות וציר הבקר.
- מבשלים כשעה וחצי. עד שהמרק סמיך ומוכן.
- מגישים עם מעט פיטרוזליה קצוצה מעל.
בתיאבון!
Mpinto166@gmail.com