

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 10 קישואים
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1 בצל גדול
- 2 שיני שום
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן הכנת חטיף קישואים מטוגנים:
רגע לפני: מתכון לקישואים מטוגנים - חטיף ירקות מוצלח וטעים.
• מקלפים את הקישואים, וחותכים אותם לעיגולים.
• קוצצים את הבצל לריבועים קטנים וכותשים את השום.
• מטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד להזהבה.
• מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
• מוסיפים מעט שמן למחבת, ומוסיפים את הקישואים, עד שיזהיבו משני הצדדים.
אופן ההגשה: מעבירים את הקישואים לכלי הגשה, קוצצים את הפטרוזיליה, מפזרים מעל ומגישים עם יוגורט בצד. בגרסת הפרווה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ופרוסות לחם קלויות.