זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8-10 פטריות שמפיניון גדולות
- 5 ביצים קשות
- 3 כפות אגוזי מלך גרוסים
- 1 בצל לבן
- 2 ענפי בצל ירוק
- 4 כפות מיונז ביתי
- 1/4 כפית מלח
אופן הכנת פטריות ממולאות בסלט ביצים ואגוזים:
רגע לפני: לפתוח את שולחן החג במנה ראשונה קלאסית, יפה ומרשימה מאוד כשבאמת כל העבודה לוקחת פחות מחצי שעה כולל המילוי. מתכון לפטריות במילוי סלט ביצים ואגוזים פיקנטי.
>> מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלי קלות!
• קוצצים דק את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
• מגרדים את הביצים על הצד הדק של הפומפייה לקערה.
• קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה, יחד עם האגוזים הגרוסים, הבצל המטוגן והמיונז. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
• חותכים לפטריות את הרגל, וממלאים בנדיבות את הפטריות בסלט הביצים והאגוזים בעזרת כף.
• מגישים כמנה ראשונה. אגב אם אין לכם פטריות, תוכלו להגיש את המילוי כסלט ביצים משודרג בפני עצמו.