זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג פרגיות עם העצם (אפשר להחליף במשולשים ושוקיים)
- מלח ופלפל שחור
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חרדל דיז'ון מלא
- 1 כף חרדל
- 2 כפות דבש
- 6 שיני שום, כתושות
- 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
אופן ההכנה:
1. מניחים את הפרגיות בקערה ומתבלים אותן בנדיבות במלח ופלפל שחור.
2. בקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הפרגיות ומוודאים שהן מצופות היטב.
3. מסדרים את הפרגיות בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 35 דקות, עד שהפרגיות מבושלות היטב ופריכות מבחוץ.