כיכר השבת
מיוחד לסוכות

צפו: מתכון לצלעות טלה צלויות עם סלט מנגו

השפית מורן פינטו עם מדריך וידאו שלב אחר שלב למנה שהיא הכל מלבד "סטנדרטית": צלעות טלה מתובלות היטב, צלויות במחבת ומוגשות לצד סלט מנגו וכוסברה שהוא גם חריף וגם מתוק ובעיקר מרענן מאוד (מתכונים לסוכות, אוכל)

|
3
| כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 צלעות טלה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס יין אדום חצי יבש
  • 2 כפות סילאן
  • 5 כפות שמן

לסלט:

  • 1 מנגו עסיסי, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף, מחולק ל-4 לאורך וקצוץ
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • מלח
  • 1 כף שמן זית
  • להגשה: חופן גרגירי רימון, 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים

אופן ההכנה:

1. במחבת מחממים את השמן, ומניחים את הצלעות לצלייה של 4 דקות מכל צד, ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.

2. יוצקים את היין והסילאן על הצלעות, ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים - עד שהצלעות מקבלות גוון שחום יפה משני הצדדים.

3. במקביל, חותכים את סלט המנגו ומערבבים הכל יחד בקערה.

אופן ההגשה: בצלחת מרכזית או בצלחות אישיות, מניחים את סלט המנגו כמצע, עליו מסדרים את הצלעות ומעל מפזרים את גרגרי הרימון והפיסטוקים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
נראה מדהים ביותר
נדירר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות