כיכר השבת

מתכון לשבת פרה: בשר בקר ביין אדום

בשר בקר היא המנה האיכותית ביותר שתוכלו לעלות על שולחן השבת שלכם. המתכון הבא, יסייע לכם לעשות זאת על הצד הטוב ביותר (מתכונים לשבת, אוכל)

|
8
| כיכר השבת |
(אלי אביב)

בשר בקר היא המנה האיכותית ביותר שתוכלו לעלות על שולחן השבת שלכם. המתכון הבא, יסייע לכם לעשות על הצד הטוב ביותר.

החומרים לשמונה מנות:

קילו וחצי חזה בקר או עגל

כף פפריקה מתוקה

חצי כפית בזיליקום לבחירה

כפית מלח

פפריקה חריפה (לפי הטעם)

שלושה בצלים בינוניים פרוסים לעיגולים

שתי שיני שום חצויים

כוס וחצי קטשופ

כוס וחצי יין יבש אדום

כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל-165 מעלות,

לשטוף היטב את הבשר ולהניח בתבנית אפייה

לבזוק על הבשר את התבלינים. לפזר מעל את הבצל והשום

לערבב בנפרד את הקטשופ, היין והמים.

לשפוך את התמהיל על הבשר,

לכסות את התבנית בנייר כסף.

לאפות שלוש שעות בתנור.

בתאבון!

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
עדכן אותי איך יצא אל תשכח לבדוק איך הפלטה שלך כמה היא חמה לפי זה צריך לדעת את כמות המים וכו שבת שלום ובהצלחה
אבי כהן צפת
7
אוהבים אוכל מתובל חריף או מתוק, [אשכנזי או ספרדי] ואל תכתבו בהכללה כיוון שלאוכל מתוק צריך להוסיף סוכר ודבש וכדו' ולחריף להיפך . מה שברור זה שלשים בשר לחמין עם שומן מוסיף לכל סוג של חמין ותמיד עדיף טרי. וכל השאר כמו תפוחי אדמה, [לא בטטה לספרדים] שעועית או חיטה יכול להיות טעים לכל אחד וכדאי פשוט ל
חני
6
אם לא אמרתם לכבוד שבת קודש לעולם לא יצא לכם חמין טעים, זה הסוד של החמין
חנה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות