אפשר לגוון את המנה העיקרית בשולחן השבת. המתכון הבא, פטריות ממולאות בבשר טחון לסוגיו, יסבירו לכם איך.
החומרים:
פטריות גדולות במיוחד,
תערובת בשר בקר טחון (אפשר לערבב עם הודו טחון)
קמח מצה
ביצה טרופה
בצל גדול
תבלינים (שום, זעתר, פפריקות לסוגיהם)
אופן ההכנה:
מסירים את קצה הפטריה. ממלאים בזהירות את החלל שנוצר בתמהיל הבשר.
מחממים סיר על אש נמוכה, מטגנים בצל בשמן.
כשהשמן חם דיו, מטגנים את הפטריות עד להזהבה לאחר קימוח שלהם וטבילה בביצה.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
ניתן להוסיף ירקות שורש שונים.
מוסיפים לבשל עד שהבשר מוכן.
בתאבון!