זמן הכנה15 דק'
פרווה
רכיבים
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון
- 3 שיני שום
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 3 כפות רוטב סויה
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי:
רגע לפני: מתכון קל ומהיר הכנה לסלט פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי וסויה.
• פורסים את השום והפטריות לפרוסות (אם רוצים, אפשר להשאיר אותן בשלמותן).
• מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום על אש נמוכה במשך כדקה.
• מגביהים מעט את האש ומוסיפים את הפטריות, ומתבלים. מקפיצים עד שהפטריות מתרככות ומשחימות וכל הטעמים נספגים בהן.
אופן ההגשה: הסלט טעים גם חם וגם קר, ויכול לבוא כמנת צד מעולה למנת בשר ואורז לבן עם עלים ירוקים, או תוספת נהדרת לקרוסטיני.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!