זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- דפי אורז
- 2 גזרים, חתוכים למקלונים
- 2 מלפפונים, חתוכים למקלונים
- עלי כוסברה טריה
- 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ דק
לרוטב:
- 2 כפות שמן + עוד לטיגון
- 1 כף שמן שומשום
- מיץ מחצי לימון
- מעט ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
- 1 ענף בצל ירוק, פרוס
- 2 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
1. ממלאים צלחת עמוקה במים וטובלים דף אורז אחד.
2. מניחים מעל את הירקות, מקפלים מהצדדים ומגלגלים לרול. פועלים באותו אופן עם שאר דפי האורז.
3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הרולים מכל הצדדים, עד שהם הופכים לפריכים.
4. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומגישים יחד עם הספרינג רולס.