רשימת מצרכים:
לשווארמה:
1 קילו בשר שווארמה
3 בצלים פרוסים דק
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור
3 כפות תבלין שווארמה
לפיתות:
3 פיתות
2 ביצים טרופות
500 גרם פירורי לחם זהובים
1/2 כוס שומשום לבן
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
עגבניות פרוסות
טחינה
מלפפונים חמוצים
אופן ההכנה:
-
1.
-
מערבבים את השווארמה עם בצלים שמן זית ותבלינים ומכניסים לתבנית עם שוליים לאפייה של שעה ועשרים בחום של 170 מעלת
-
2.
-
מצפים את הפיתות בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג
-
3.
-
פורסים דק את נתח השווארמה ומערבבים היטב עם מיצי הבשר והבצלים

