מתכון לשבת: דג חריף, בנוסח מרוקאי

למי שמיצה את הגעפילטע פיש ומחפש תחליף ראוי, הדג המרוקאי המסורתי יכול להיות בהחלט כזה. בכתבה: המתכון למגוון סוגי דגים

|
3
| כיכר השבת |
(פלאש 90)

למי שמיצה את הגעפילטע פיש ומחפש תחליף ראוי, הדג המרוקאי המסורתי יכול להיות בהחלט כזה.

החומרים

מלח

2 כפיות שמן.

5 פלפלים חריפים במיוחד. יש לחצות אותם.

חצי כוס מים

2 דגים טריים, גדולים

4 שיני שום קצוצות דק דק.

חבילת כוסברה קצוצה

2 עגבניות פרוסות

כף פפריקה חריפה

כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

פורסים את הדגים (נסיכת הנילוס, מושט, בורי) לפרוסות גדולות וממליחים. כעבור שעתיים, מטגנים אותם על כוסברה, שום, פלפלים ועגבניות פרוסות.

מוסיפים את הפפריקות (מתבלים לפי הטעם) ואת השמן.

מוסיפים מים שיכסו במעט את תוכן הסיר, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
ראשית שם המתכון שמופיע ליד התמונה בהחלט אינו מרוקאי אלא טריפולטאי. שנית מה עם המלח? ולסיום, הייתי מצפה למתכון מרוקאי מעט יותר מעניין...
1
רק מי שיכין לפי המתכון שלך נראה לי שישרוף לבני משפחתו את הלשון לכל השבת, לפחות. אז להלן השגותי על המתכון: 1. הרבה יותר שום- הרבה יותר משובח 2. להוסיף 2 גמבות חתוכות לרצועות כבסיס עם העגבניות. 3. 2 פלפלים חריפים יספיקו ברווח לכמות הממולצת במתכון. בהצלחה.
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות