הוא מתכון נפוץ ואהוב במיוחד, אך לכל אחת יש את השיטה שלה להכנת המעדן. הפעם, המיונז והדבש יוצרים חגיגה של טעמים.
החומרים:
חלקי עוף שונים.
פרורי לחם, או קמח מצה.
כפית גדושה בדבש.
כפית מיונז.
שום גבישי.
שמן.
שביבי מרגרינה.
תבלינים לפי הטעם.
אופן ההכנה:
בוחשים בצלחת את הדבש והמיונז עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מעט שום גבישי.
מתבלים היטב את פרורי הלחם. יוצרים שכבה אחידה ודקה סביב חלקי העוף של תערובת הדבש והמיונז.
משמנים תבנית אפיה. מניחים את חלקי העוף ועוטפים אותם בפרורי לחם.
מניחים מעל כל חלק חתיכה קטנה של מרגרינה.
אופים בחום בינוני עד להשחמה.
לבריאות!