זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 פרוסות לחם קאסטן
- 2 ביצים
- 100 גר׳ סלמון מעושן
- 2 כפות גבינת שמנת
- לסלט:
- חופן עלי בייבי
- 8 חצאי עגבנית שרי
- 1 בצל סגול קטן פרוס דק
- 1 מלפפון חתוך לקוביות גדולות
- לרוטב הסלט:
- 1/2 כפית חרדל גרגירים
- 1/2 כפית דבש
- 1 כף חומץ
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה:
קולים את הלחם במצנם 2-3 דק׳. מניחים בצלחת שטוחה.
לביצים: מרתיחים מים עם כף חומץ. כשהמים רותחים מוסיפים את הביצים שלימות.
מבשלים 2-3 דק׳ ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת על נייר סופג. (הביצה רכה מבפנים).
להגשת ארוחת הבוקר:
מורחים את פרוסות הלחם בגבינת שמנת.
על הפרוסות המרוחות מניחים את הסלמון המעושן ועליו את הביצים.
מגישים לצד הסלט עם מיץ תפוזים/ לימונדה.