המצרכים לחזה בקר וארטישוק ירושלמי
- 1,500 קילו של חזה בקר פרוס עם עצם
- 500 גר׳ ארטישוק ירושלמי קלוף
- 1/2 כפית תימין מיובש
- 1/2 כפית בזיליקום מיובש
- 1/2 כפית רוזמרין מיובש
- 5 כפות רוטב סויה
- 2 כוסות ציר בקר
- מלח
- פלפל גרוס
אופן ההכנה של חזה בקר וארטישוק ירושלמי
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- בתבנית חסינת אש מניחים את פרוסות הבשר
- מסדרים סביב את הארטישוק הירושלמי בשלמותם
- מתבלים את הבשר בעשבים היסשים ומלח ופלפל.
- שופכים סביב את הסויה והציר.
- עוטפים היטב בשתי שכבות של נייר כסף
- אופים עם כיסוי כ-3 שעות
![מתכון לחזה בקר וארטישוק ירושלמי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/01/30/82382cf0-1937-11ef-81a4-aba8ed63efe6__h534_w800.jpg)
![מתכון לחזה בקר וארטישוק ירושלמי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/01/30/82382cf0-1937-11ef-81a4-aba8ed63efe6__h534_w800.jpg)