המצרכים לחזה בקר וארטישוק ירושלמי
- 1,500 קילו של חזה בקר פרוס עם עצם
- 500 גר׳ ארטישוק ירושלמי קלוף
- 1/2 כפית תימין מיובש
- 1/2 כפית בזיליקום מיובש
- 1/2 כפית רוזמרין מיובש
- 5 כפות רוטב סויה
- 2 כוסות ציר בקר
- מלח
- פלפל גרוס
אופן ההכנה של חזה בקר וארטישוק ירושלמי
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- בתבנית חסינת אש מניחים את פרוסות הבשר
- מסדרים סביב את הארטישוק הירושלמי בשלמותם
- מתבלים את הבשר בעשבים היסשים ומלח ופלפל.
- שופכים סביב את הסויה והציר.
- עוטפים היטב בשתי שכבות של נייר כסף
- אופים עם כיסוי כ-3 שעות