

המצרכים לשניצל ברוטב יין
- 6 חצאי פרוסות חזה עוף דקות
- 12 פרוסות פסטרמת בקר משובחת
- 2 ביצים מקושקשות
- 2 כוסות פירורים זהובים איכותיים
- 3 כפות חרדל דיז׳ון חלק
- שמן לטיגון
המצרכים לרוטב:
- 1/2 בקבוק יין אדום
- 1 כף חומץ בלסמי
- 4 כפות סילאן
אופן ההכנה של שניצל ברוטב יין:
- מניחים פרוסת פסטרמה ומורחים מעליה מעט חרדל.
- מניחים מעליה חזה עוף ושוב חרדל, ומעל שוב פסטרמה (כמו סנדוויץ').
- טובלים את הסנדוויץ׳ בביצה ובפירורים.
- ומטגנים בשמן חם מכל צד 3-4 דק'.
- בסיר קטן, מצמצמים את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב סמיך.
להגשה: מעל כל שניצל מזלפים בעדינות מרוטב היין
שבת שלום.
מורן פינטו